Friday, July 17, 2009

Metrojaya Warehouse Sales

yeay!!~~ a new perfume for me.. terima kasih kepada diri sendiri kerana telah berjaya membeli sebotol perfume baru.. tahniah!!~~ hehe.. lama da x beli perfume, sejak kawen.. sbb encik suami ckp perfume saya buleh tahan lebih dr 5thn.. oh masa tu agaknye da expired da.. hehe.. oleh sbb saya isteri yg patuh dan taat setia, hikhik, saye pun x beli la perfume..


last friday, kami ke metrojaya warehouse sales.. berjaya merobek2 purse kami.. aku beli mekap2.. ale, mekap biasa2 je.. maybelline, revlon, bloop.. pastu merembat 2 botol night of fancy, anna sui.. satu utk my elder sis, satu lagi for me.. yeay! then beli table cloth punye byk.. aku la tu.. x taw arah tujuan.. =P~ patu beli curtains.. then encik suami merembat tshirt2 diek.. sgt happy sbb da lama x shopping gile2 macam tu.. ye ke? =P~


yg ujung tu pun beli dkt sana gak.. saja2 beli buat perhiasan..

maka, itu je la ceritanya.. hehe.. pasney tgu raya plak.. baru shopping.. tp x de mende pun nk shopping dah.. baju raya da tempah.. tudung raya.. emm.. da beli tp da terpakai.. =P~ ngarut je.. hehe.. sile berjimat cermat selepas ini..

anyway, thanx to MJ (oh2, bukan Michael Jackson eh.. hehehe..) sbb buat warehouse dkt sini.. rindu terubat jugak nk berasak2 dlm hall tu.. kehkeh.. lenkali buat lagi, okeh..?? =)

10 comments:

eimma"s said...

x msg2 ai ponnnn..lupa daratan tauuu

hapPY zuRa~~ said...

adey.. lupe la adek manes.. hehe.. ms tu tkocoh2.. da la handbag kene buh dlm plastik.. susah ai taw.. hehehe..

eimma"s said...

oooo...ermmmm...hehehe...

siapa lah aku ini....sobsobsob

Leya said...

Zura...Leya pun jarang gak beli minyak wangi yg mahal2 ni. Last beli 3 tahun yg lepas, beli tommy la konon2, pastu pindah umah baru ada org msk umah terus rembat minyak wangi tu sekali...kecewaaa. Skrg ni beli perfume 1 drop tu je senang....

Shopping sakan ya.. tak pe asalkan hati bahagia..

Dah pindah umah baru ke belum?

bvlgarigirl @ Arianna said...

zura, bestnya..bvlgari ada tak?

haslina razali said...

beb saya adalah jeles!!! ihiks...

hapPY zuRa~~ said...

ima :
kamu adalah ima.. lupe eh? hikhik..

leya :
zura ney hantu perfume.. ms zaman bujang dlu, slalu sgt2 beli perfume.. ney kene pelan2 sket.. hehe..

arianna :
alor, x de pulak bvlgari.. haritu ade escada, anna sui, hugo, fcuk patu ade apentah lagi.. x sempat nk belek2.. hehe.. arianna suke perfume bvlgari yg mana?

kak ina :
hehe.. x pe, perfume kamu sudey byk.. =P

julie@julianamnoor said...

haha..zura perg pisa ke?akak xsempat nak perg pun..xde kenderaan ar..huhui perfume.sejak dah ada haruman satu titik, akak tak beli dah perfume branded2.hehe

hapPY zuRa~~ said...

kak julie, hak ah zura p after office hour.. dkt je ngan opis zura.. dgn rumah pun dkt jugak.. zura mmg gile warehouse sales sket.. klu dkt KL, alangkah bahagianya.. hehehe..

julie@julianamnoor said...

ala..kat penang pun byk gak sales..keke..kalu pi kl sure pokai ah ding dong