Friday, April 3, 2009

jumaat sudah

owh syok nye.. sekejap je da jumaat.. hari yg kutunggu2.. hehe.. nmpak sgt pemalas nye.. minggu ney kan masuk keje ari rabu.. tu yg kejap je.. minggu depan da 5 hari keje blk.. tp x pe la.. ade keje aku nk wat.. now aku pkai laptop dkt opis.. PC aku hampagas.. ttbe tabley nk on.. boss ckp klu tabley nk btoikan, derang akan beli a new one utk aku.. bagus2.. aku sukeee.. biar laju sket.. senang aku nk wat keje.. ney thegeh2.. nk YM pom susah taw.. oops!

mlm td aku tnye encik suami, diek marah ke aku ade blog sndri.. diek ckp x marah.. tp sedih.. diek wat blog utk kami dorg, tp aku x gune pun.. aku rs mcm blog tu sesuai tulis psl kehidupan after marriage kitorg.. mcm x sesuai je aku cite psl perjalanan hidup aku hari2, ape yg aku rasa.. mcm x syok plak.. tu psl aku bukak blog ney.. utk cite psl personal life n feeling aku.. blog yg tu, akan cerita psl kami berdua.. tu yg aku rasa la.. owh, alasan semata2? tak weyh, siyez ney.. jap nk buat muke siyez.. :-|

patu aku siap ckp ngan encik suami.. "abi jgn wat personal blog patu x btaw umi ye.. nnti umi sedih.." hahaha.. pndai pulak nk sedih2.. =P aku regret jugak sbb aku x btaw diek awal2.. ney diek terjmpe sendri.. tu yg rs x best tu.. patut "tiada rahsia antara kita".. hehe..

mcm2 aku nk cite ney.. and byk gak pic aku nk buh.. tp sbb bluetooth ku bengong, sume pic x dpt nk transfer.. nnti la aku cube lagi eh.. *wINk*

2 comments:

haslina razali said...

i like friday too it like the freedom day to 2 lazy days hehehehehehe.... wey hari ni aku half day tau so kalau ko nampak aku online after 2 meaning bukan aku laa tu asst aku yg 2 ekor tuh laaa so jangan tegur huhuhuhuhu

hapPY zuRa~~ said...

ehhehehe..wooo.. nape halfday? syok nyeeee.. nk halfday jugak la.. hehe..