Thursday, August 6, 2009

mood jiwang

lately ney hotfm banyak bukak lagu jiwang.. lagu otai.. haritu lagu otai2.. hariney lagu rock kapak plak.. aku pun x taw apa beze.. aku rasa sume tu lagu jiwang la.. and aku suke! diulangi, AKU SUKA! gegegeg..

zaman kekecik aku, slalu layan lagu mega la lagu spring la.. ms tu aku ikut kakak sepupu aku yg suke dngar radio muzik.. aku dipengaruhi oleh kawan n sedara2 klu pasal musik ney.. sbb kakak aku x layan pun.. ms zaman kanak2 dkt kl dlu, layan lagu exist, new kids on the block.. oh, dlu ada satu coklat tu derang buat NKOTB punye limited edition.. harus beli dkt hankyu jaya.. oh, teringat sungguh tempat jatuh lagi di kenang itu.. now da tutup kn? lama da tutup pun.. klu dlu, ayah n mama slalu bawak aku and along pegi hankyu jaya.. x pun pegi yaohan.. patu mkn dkt blakang pasaraya kaler biru, apa eh nama nye? aku lupe la.. tp ada abc yg sedap! and nasi ayam yg sedap jugak!

korang layan x lagu jiwang2 ney? hehe.. jgn la ckp lagu spoon.. tu jiwang leleh, aku x suke.. tp aku peminat kipas susah mati newboyz okeh.. lagu apa yg korang suke ek? td aku baru je lepas dngar lagu Kain Cinta Putih.. oh dlu x pnah taw pun lagu ney.. aku taw sejak keje dkt senawang dlu.. ada opismet ney mntak tolong carikan lagu tu.. mule2 aku x suke dnga.. tp lama2 suke plak.. hikhik..

now, encik suami asek nyanyi lagu yg "andai dapat, ku undurkan putaran dunia.." hahahha! funny gila! lagu apa tu eh? dlu diek ckp senior diek 24/7 nyanyi lagu tu, and derang sume menyampah.. now tgk, sapa yg suke? hikhik.. sampai aku pun da suke lagu tu.. hehhe.. byk jugak la lagu jiwang2 yg aku suke.. and minat ney kongsi sama2 ngan encik suami.. klu dnga dkt radio, kemain kami nyanyi.. pastu gelak2.. klu ada cerita psl lagu tu, kami cerita sama2.. mmg mengembalikan nostalgia sungguh.. blk je rumah, encik suami bukak laptop, laju2 cari lagu tu dkt internet.. hehe..

oh, aku and my elder sister pernah la beli exist's punye compilation album.. ms tu few years back, when we're still in Uni.. otw dari tampin nk balik U, kami pasang la lagu tu.. hamboih masing2.. kemain menyanyi gila2.. pastu gelak sama2.. hehe.. i miss those days.. sgt2.. now lagu sume x best sgt kn2? x de yg boleh betul2 tangkap leleh la kiranya.. hehe..

pity you youngsters.. nvm, we can lend u those songs.. and am sure, u guys will enjoy them to bits.. =)

3 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

saya pun minat nkotb gak dulu..siap beli folder paper untuk bawak gi skolah..nak eksyen kat kengkawan..hehehe..

lagu2 otai ni sumer memang bez...terimbau zaman pskolahan.. dok salin2 sumer lagu yang layan...

haslina razali said...

isk isk isk as if laaa org tu tuas sangat ihiks...

hapPY zuRa~~ said...

rina :
ms zura dlu, nkotb da x de da.. berpecah da rasanya.. tinggal lagu2 die je.. hehe..

kak ina :
tu la pasal.. hikhik..