Tuesday, July 28, 2009

hehe

okay x kalu gaya penulisan aku macam entry bawah ney? oh, saya sgt teringin buat entry mcm tu.. yg x direct sgt.. tp puas x tulis macam tu ye? mcm x lepas kan aje ape yg kite nak.. itu bukan aku.. aku lebih suke ckp terus.. pastu da habis dkt ctu.. jarang aku nk ungkit2 ney.. kn ayah kn? kn encik suami kn?

oh, kenapa mereka? sbb dgn mereka la aku slalu argue.. sgt2 selalu.. kdg mereka x suka cara aku.. kdg aku x suka cara mereka.. and kami akan ckp apa yg kami x suke.. lepas tu, fullstop.. habes.. tutup buku.. tp x semua org suka cara gtu.. mcm terlalu open.. macam x menjaga hati orang.. itu pendapat sesetengah orang la.. tp kau kene igt, ada cara utk cakap mende tu.. cara yg polite i should say.. bukan pakai terjah saja.. tu x berhemah.. x kn la aku guna cara yg teruk utk argue dgn ayah aku sendiri kot.. ayah aku pun x pnah ajar anak2 dia kurang ajar dngan orang.. mama lagi la.. sungguh x reti nk marah2 org.. (kecuali marah adik aku sbb result exam teruk.. =P~)

okay, as usual.. terkeluar topik.. haha.. adakah ini menunjukkan aku ney sungguh suke bercakap dan membebel? =P~

mlm td, ade berita gembira utk encik suami dan berita itu dikongsikan bersama isteri yang comel (oh, nak jugak tu.. hehe..) saat mataku baru je nk lelap, encik suami bagitahu psl berita tu.. syukran Ya Allah! Alhamdulillah! Kau mendengar suara hati kami..




"Dan bahawasanya seseorang manusia tidak memperoleh selain apa-apa yang dikerjakannya. Bahawasanya usahanya kelak akan diperlihatkan (kepadanya), kemudian akan diberi balasan kepadanya dengan balasan YANG PALING SEMPURNA" (Surah al-Najm:39-41)

3 comments:

Kak Liya said...

berita baik apa tu?

hapPY zuRa~~ said...

ehehe.. =)

SoFiA.opY said...

weyh apakah????apakah???

(sambil buat muka kepoh)

haha