Tuesday, April 14, 2009

Yeay Yeay!

akhirnya aku ada kerja! hehehe.. aku ney, da 3 hari dok main internet 24jam, sbb keje sume da settle.. patu aku rasa bersalah sgt2.. tetaw la apsal.. tp aku rasa mcm hidup ney x lengkap je.. isk2.. ade perasaan yg x best bile ko main internet je.. smpai aku tetaw nk tgk ape dah.. friendster da 80 kali aku refresh, blog 88 kali aku refresh.. heheheh..

ade yg tnye aku, aku ney x de keje ke? bley plak ym, blog sume kn.. aku ney actually, bykkkk sgt2 keje.. mcm2 aku kene buat.. tp sbb kdg2 bile nk loading akan amek masa 30 saat, so aku layan la kwn2 dlu.. sbb keje aku pun kene gune internet kn.. nk wat testing ke, uploading ke ape.. so, sambil menyelam minum air.. patu plak, aku mcm x sanggup klu tgk kwn tegur aku tp aku x jwb.. hukhuk..



hari ney, br je kejap td, boss aku mntak tolong something.. aku taw keje ney paling2 pun sejam da siap da.. patu aku melangut je.. tu yg asek sms encik suami je.. msti diek bengang aku asek kaco diek.. hehe.. sesungguhnya isterimu yg comel ini tiada keje.. owh, tekanan!

kay la.. nk wat keje jap.. yeay! =P~

**tu la manusia, bile byk keje merungut.. bile org x bg keje, nk keje sgt.. isk2.. *wINk*

1 comment:

haslina razali said...

wey rilek arrrgggh buat cam aku ada keje ke takde keje ke nampak cam kelam kabut cover line beb heheheheheheheh mmg aku refresh face book dan blog aku every 10 min punyalah nak nampak bz kui kui kui yg xtra page buka sume personal yg utk keje kan 1 jek hehehehehehehe