Sunday, March 13, 2011

Lihatlah Dunia

Assalamualaikum..

alhamdulillah, saya dah selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 3.0kg pd 2 mac lepas.. selepas beberapa dugaan, akhirnya encik comel Khair Isqandar Haqim keluar juga utk melihat dunia.. betapa besar kuasa Allah.. nnti kalau ada masa, saya ceritakan pengalaman tu ye.. :)

harini, usia Haqim mencecah hari ke 11.. muda lagi.. hik.. alhamdulillah, sikit2 cara handle baby saya belajar.. satu je x buat lagi, mandikan baby.. teringin jugak nk buat, nnti lah saya try..

teringat masa first time baby diletakkan dkt badan saya, bau nya sungguh wangi.. ya Allah.. kalau dlu saya menangis bila tgk suami tidur nyenyak di sisi.. kali ney, menangis sbb Allah beri saya satu lagi hadiah, menjadi seorang umi.. membuatkan saya rasa beruntung menjadi seorang wanita..

okay la, encik kecik dah terjaga tu.. til then.. :)

2 comments:

irmafittaputri said...

welcome to the world bb hensem

farahana said...

Zura tahniah!!!..akak saja melawat blog..lama tak dgr cerita. Oo dah pindah batu kwn ka.. ok .. selamat berpantang :)