Tuesday, September 8, 2009

thanx to you, you and you.. =)


salam semua..

wah! lama nye menyepi.. sepi kah? hehe.. lama aku x online eh.. err.. silap ayat tu.. lama x buat new post.. weekend haritu mmg totally x online.. bz buat kuih raya.. da siap da 2 jenis.. dedua aku buat satu adunan je.. cukup la nk bagi mama sikit, bagi mak sikit, and utk kami berdua sikit.. =) ada lagi 2 jenis nk buat.. rajin plak eh.. hehe.. oh! sile ke laman web


ney blog mmber aku dkt ukm dlu.. now die niaga kuih raya, mak die buat.. aku pun tempah jugak.. x sure bile smpai.. korang terjah2 la eh.. yg pasti, murah!!~~ rasa nye, tunggu aku dpt nnti aku bg review eh.. wah, siap review2 bagai.. kasi la can aku perasan blog aku ney femes.. hehehe..

pagi ney aku bukak blog.. tgk nana komen dkt blog aku.. diek ckp rasa mcm jauh je.. aku pun terasa jugak.. terasa mcm kami x borak2 mcm slalu.. aku rindu die.. aku rindu kawan2 online aku.. aku kn dr dlu suke chatting2 ney.. so, ramai la kawan online.. klu zaman2 skolah dlu, izyan, azwan, taca, amri, lina adekku, and ramai lagi la.. pas keje, ade jugak a few kawan yang aku jmpe dr satu forum ney.. bukan aku x de kawan in real life.. si riben tu sapa? hehe.. kawan haku la tu.. diek paling rapat ngan aku dkt ukm.. ngan syira, keff, tqa, ina, rina.. tp now masing2 da busy kn, tu sbb susah nk contact.. kadang2 ada gak iyra (si riben) and syira sms2.. kdg2 call.. aku pulak da bersuami, so aku mmg limit kan masa dgn kawan2.. dan mereka faham.. alhamdulillah.. thanx ye kamu2.. tu sbb kamu2 x pernah jauh dari hati saya.. dalam doa saya.. =)

cume beberapa bulan lepas.. oh, berbulan da ye.. how time flies.. aku berkecil hati dgn seseorang..

dan sbb tu la jugak, aku jarang online.. klu aku online, aku x ym sgt kecuali dgn kak ina and sid.. they help me so much.. thanx ya! aku x mo ramai kawan, tp masing2 kutuk dkt blakang.. aku nk beberapa kawan yang ikhlas kawan dgn aku.. yang boleh share suka duka aku.. bukan bercerita psl x baik mengenai suami or family.. tp sekurang2nya org yg betul2 boleh dnga masalah aku.. yang boleh meminjam bahu mereka utk aku bersandar sebentar.. aku rasa, semua org perlukan itu.. aku okay je kalau org nk cerita psl masalah derang.. tp mind u, aku x akan ingat cerita2 sedih kamu.. aku hanya tempat melepaskan rasa sedih yang bersifat sementara.. so, probability utk aku cerita psl masalah kamu kpd org lain is 0%.. u can count on me, insyaAllah..

tp x kirala, kawan yang baik, yg kurang faham, semuanya berjaya mencorakkan kehidupan aku.. aku super rindu dgn kamu, kamu dan kamu.. and u too.. =) percayalah, walaupun kite sudah lama x berborak, kamu tetap di hati ku..

2 comments:

xanna said...

ye la zura.. remember dulu slalu .. almost tetiap ari duk skype ng zura.. pas tu kena block.. YM plak.. YM pun xmuleh..

tu yg rasa kot.hehehe ter EMO skit..

dr ms bertunang smpai kawen ada anak ni.. lama dah kenai ng zura.. tp uwaaaaaaaaaaaa zura slalu missed mentioned my name lam blog. ekekeke saja je nk bermanja nih..

sid said...

wah terharunyerrr

srettttttttt..sambil lap ingus hehe