Saturday, September 5, 2009

di awan biru


saja2 amek pic masa duk dkt atas nun.. mcm lawa pulak.. kaliney aku dpt sit tengah2.. tp pas dkt atas tu, aku terus g seat tepi sbb x de org.. bayangkan flight pukul 7pg, brapa org sgt la yg ada kn.. dpt la amek pic sket.. kene amek sndri.. pic diri sendiri x de.. kata pemalu.. hik.. (tgk, gelak pun sopan je taw.. heheh..)



terasa mcm dlm buku geografi je.. hehe.. dkt firefly, derang serve muffin as refreshment.. dkt airasia, x de pape.. dkt mas, derang bagi kacang.. wpun puasa, aku amek gak 2 peket.. ha ko! amek smpai 2 peket.. hehe.. tp rugi.. klu derang bagi air kotak, harus aku amek jugak.. sebaik derang bg dlm cawan.. hik..


transit dkt KL.. bley plak ms dkt klia, beg aku x de.. adeh.. aku da glabah2 da.. sbb aku bwk balik kopok lekor.. hik.. patu g buat laporan dkt lost n found.. x smpai 15 menet, jmpe plak beg tu.. dush dush.. aku terus bukak.. kot la kopok lekor aku hilang ke kn.. hikhik.. kidding!

aku just ada masa sejam je b4 nk naik flight kl-penang.. oh! aku org last naik flight dkt kuantan.. aku juga la org last yang naik flight dkt kl.. nk taw kenapa? sbb aku ngada2 jalan2 area klia membeli belah.. hehe.. tp ms aku tgh tgk skII and mmg gile2 nk beli, aku dnga org sebut nama aku, suh naik flight now jugak.. huu.. berlari2 aku and aku x nmpak gate 6! mana la tersorok.. patah balik tgk2 terlindung sket.. da la tgh glabah, sorg2 plak tu kn.. tu yang x perasan tu.. isk2..


okay.. firefly, airasia ngan mas aku da merasa.. pasney nk naik yg mana pulak lagi? oh, kene pegi oversea la br bley rasa naik yg lain.. mungkinkah ke jepun pd awal tahun depan or mungkin juga ke london hujung tahun depan? ataw mungkinkah jadi ke bandung akhir tahun ini? oh, klu g bandung naik airasia sudah.. hehehe.. =P~

3 comments:

moMMy yaSMin said...

terasa JAUH ng zura skarang ni... kenapa ntah... :(

hapPY zuRa~~ said...

ye ke nana? agaknye sbb zura pun da jarang online kot..

now busy sket.. walaupun keje skerat hari je.. hehe.. =)

xanna said...

hmmmm ntah nye.. terasa JAUH ng zura walaupun dekat nye alahai..


sob sob sob