Sunday, July 26, 2009

PAKK

last night, my youngest sister called me.. dia ada menda nk mintak tolong.. suruh aku design logo..

/tegolek

aku ney, fail sket bab2 graphic ney.. mmg x reti pun.. tp ms zaman skolah, terror gak aku lukis taw (nk jugak up kan diri sendiri).. tp bile kaler je, terus jadi hancur.. kami adik beradik mmg x seni langsung la kira nya.. ayah aku je hebat lukis2.. ayah aku nye tulisan khat pun sgt lawa! serius!

okay, da terkeluar tajuk.. =P~

adek aku suh wat logo utk PAKK.. which stands for Pusat Aktiviti Kanak-Kanak.. cikgu tuisyen die mintak tolong.. aku knal cikgu tu.. ms aku jd guru sandaran dlu, skali ngan cikgu tu la.. hari2 g makan ngan dia.. so, aku try buatkan.. aku sebenarnye x de idea.. klu ade idea pun, aku x taw mcm mana nk curahkan idea tu.. hehe..

tadaaa~~~~~~~~





what u guys think? ha? langsung x lawa eh? hehe.. malus ais taws.. jgn la begitu.. hikhik.. okay la, mengaku x lawa.. tp kire buleh la kn? klu die nk reject pun, reject la.. tu aku buat x smpai 30 mins each.. (sebenarnye, aku amek dkt satu software ney pastu aku ubah2.. buleh ke eh?) x kesah kot la kn..

klu logo2 ney, slalu nye every parts kene ade makna kn? jgn di tanya maknanye pd aku.. da tentu aku x taw nk jawab.. hehe.. =P~

4 comments:

julie@julianamnoor said...

yg 1st tu mcm logo un je..hehe

hapPY zuRa~~ said...

un tu ape kakak? kang kot ade yg nmpak cam logo derang, kene saman plak zura ney ha.. hehe..

haslina razali said...

united nations la adek manes hahahahahhaa... yg second tu tomey tomey dah agak for sure ko takleh bagi meaning for those logos hahahahahaha kita serupa reti wat tak reti nak figure out

hapPY zuRa~~ said...

kak ina.. haha.. puas la daku pk.. ape la UN itu.. hikhik.. mmg x reti pun.. nk buat pun x reti jugak.. pakai hentam je.. hehhee..