Thursday, July 9, 2009

mari buat tag! - ima

**mekasih ye ima.. saye ney blutut x sehat.. tu maleh nk update klu x de gmbo.. heuehueheue..


**Nama Timangan Anda**
family aku - angah
kawan2 - zura
family encik suami - zura
encik suami - umi (auwww.. kdg2 diek terpanggil sayang.. i like~~ ekeke..)
anak sedara encik suami - maksu! (yehaa! dr kecik berangan org panggey maksu.. =P)
anak sedara sndri - *masih belum pndai bercakap.. =P~

**Anda Seorang Yang**
comel.. haha.. x kuasa!

**Insan Teristimewa??
Describe Apa Yang Membuatkan Dia Istimewa Di Mata Anda**
encik suami.. di saat suka dan duka, diek sntiasa ada utk aku.. family aku pun istimewa gak.. dr kecik jg aku kn.. tp klu org asing, yg br kenal beberapa tahun and baru kenal aku yg sebenar2nya 7 bulan, encik suami la yg teristimewa.. ade jugak org yg rs diek macam tu, macam ney.. kdg2 aku marah jugak dlm hati ney.. aku rs aku x pnah komen psl suami org.. tp ntah la.. kdg aku frust jugak.. tp x pe la.. da manusia mcm tu kn.. =) aku tetap sayang dkt encik suami..

**Lagu Kesukaan Anda**
sume lagu aku layan.. janji sedap telinga aku dengar.. tp klu malam2 aku rindu encik suami, aku dnga lagu Isteri Cerdik Yang Solehah, nyanyian encik suami.. patu sj bukak kuat2, nnti encik suami dtg la dkt aku.. ekeke.. =P~

**Makanan Kesukaan Anda**
ayam goreng.. sume tentang ayam.. sodapppp~~~

**Warna Kesukaan Anda**
ijau.. pink.. nyum!

**Sikap Yang Membuatkan Anda Stress**
bile org lain masuk campur hal aku.. x suke.. x suke..

**3 Benda Yang Mesti Ada Dalam Beg Anda**
nset, purse..

**Kali Terakhir Anda Menangis Dan Kenapa**
err.. pagi td.. tp sket je.. x sempat meleleh aku da kesat.. ekekke.. kenapa? biar lah rahsia.. *wINk*

**Tag 6 Rakan Anda**
- leya
- elyn
- liya
- moon
- sid
- sapa nk wat? amek la.. =)

4 comments:

eimma"s said...

buh la myk cap kapak kat blutut tu..insyaAllah..sihat la dia...ekekeke

Leya said...

salam zura....
zura saya dah jawap tag ni tp bukan dari zura dari mrsnor...
malas pulak nak jawap lagi..

sorry ya zura.

hapPY zuRa~~ said...

ima :
hikhik.. minyak cap kapak x de la.. nk pinjam buleh? hehe..

leya :
salam leya.. oo.. x pe2.. hehee..

Kak Liya said...

huhuhu ada namaku juga? jap agi daku jawab...tgh update kedai jap...