Friday, May 8, 2009

Tefal Sales



sales ney dkt dengan opis aku.. aku tetaw nk panggey ape.. shopping complex kah? ke mall? hahaha.. tp x la besar mana.. namanye Sunshine Square.. best wooo!!~~ ms memule keje sini, aku teruja gile.. sbb hari2 sales.. hehe.. da mcm sogo plak aku tgk.. cume x la byk sgt brg macam sogo tu.. tp best la.. aku suke.. =)

so, aritu tgh jalan2 ttbe tgk ade tefal sales dkt area bwh shopping tu.. aku pun jalan2.. 2 hari jalan2 situ, tetap x beli ape.. masuk hari ketiga, auntie jd situ ckp "i've seen u here these 3 days, wanna buy something?" ouch! malu saya.. hehe.. aku ckp la aku just keje dkt ctu.. and mmg nak beli.. cume x decide lagi nk beli ape.. ney gamba2 sales tu.. still tabley lawan Tefal warehouse sales yg ima p tu la..


aku beli steamer tu satu.. ttbe tingin nk stim2 ikan, patu nk wat cake kunun.. hehehe.. =P~



satu lagi yg kuali atas tu.. bulat n dalam.. senang nk goreng mee ke ape ke kn.. aku x amek gmba plak..



yg ney pom lawa! cun gile.. tp x beli.. aku rs da byk kot.. pesan dkt ima 2 ketul, aku beli satu ketul.. cukup la tu.. bukan ramai beno org dkt umah aku tu..



ade satu lagi aku aim.. nnti la aku g tgk2.. kot best ke kn.. *wINk*

1 comment:

haslina razali said...

tersangatlah dengki dan jeles plus cemburu plus mcm mcm rasa tak puashati sebab tak dapat pegi jap nak nangis sebab jeles jap...hik hik hik