Thursday, April 16, 2009

masam lah!

aritu aku g jln2 ngan encik suami dkt queensbay mall.. kunun2 aku nk cari seluar.. ima ckp ade yg 2 helai rm33.. x jmpe pom.. isk2..

patu g la singgah mekdi.. aku ney mcm2 plak tingin.. beli famous amos la, beli rotiboy la.. patu nk milk shake mekdi pulak.. layan kan aje ye encik suami.. hehe.. isteri anda nak mengembang lagi ney.. heheheh..


aku pun beli la vanilla shake.. da keluar tu, encik suami minum dlu.. patu aku plak minum.. uweekkkk!!!~~ masam la.. x sukeeee.. slalu aku beli tu sedapppp je.. patu aku try bau, mcm bau da basi taw.. euhhh!!~~

aku pun ajak la encik suami g blk mekdi tu.. aku pun ckp ngan manager diek.. manager diek try, patu terus pegi belakang.. muke mcm nk muntah.. pastu, diek ckp "mmg mcm ney rasa diek.. x rasa ice cream.. diek mmg masam2.."

diek pun bg la perisa lain, strawberry plak.. euhhh.. pun sama.. x sedapppp.. meloyakan je.. tp strawberry klu masam2 x pe jugak.. bley terima.. tp bau yg mcm da basi taw.. kitorg buangkan aja.. x kuasa nk minum klu gtu.. rugi rm3.95 woo!!~~ hehehe.. =P~

2 comments:

haslina razali said...

euwwwww how dare they serve u basi punya shake.... kalau aku minta beger jek takmo dah shake must be something wrong with their blender ke hapa tak cuci bersih ke? tak fail complaint ke? kat mekdi mana tau dapat voucher free kakakakakakaka

Anonymous said...

ala.....masam2 pon shake jgk, bantai je la!!!!