Wednesday, April 22, 2009

Apakah?


abi : hello.. boleh saya bercakap dgn Nur Azura yg ada komputer laju?
umi : hehehe.. ye, zura ney..
abi : okay.. bye..

huh? conversation yg x smpai 15 saat pun aku rasa.. sabo je la encik suami ney.. dush dush nk? hehhe.. =P~

5 comments:

leya said...

sajalah nak hilangkan rindu kat zura jap dpt dgr suara sekejap pun jadi la

hapPY zuRa~~ said...

leya :

haha.. tu la psl.. agaknye nk amek semangat b4 keje kot.. heheh..

haslina razali said...

huh laki aku pun suka wat camni kadang rasa cam sakit jiwa jek sebab rugi duit jek call cakap tak sampai 15 seconds...pehtu lagi satu kalau jawab sms just tulis k jek eeeee ngabehkan boreh yoooo

*SiRibenMerah said...

sweet..
kekekeke.. dia buat call check up kot. hikhikhikhik =P~

Own, yg jawab tepon tuh bukan zura, tapi mesin komputer dia yg laju itu..
alamakkkk~ terlebey sudah..
lariiiiiiiiii wok !!

hapPY zuRa~~ said...

kak ina :
tu la sapal.. sabo je la eh.. hehehe..

cik iyra :
aih.. menghasut encik suami ku kah? ekekke.. apew wok2 ney? terminat aril la tu eh.. x kuasaaaa ai taw... ekekke.. =P~